BOŞANMA BÜYÜSÜ
Boşanma Büyüsü, evliliklerde eşlerden birinin boşanma düşüncesi olduğu halde diğer eşin boşanma kararına itiraz etmesi durumunda, eşin bu boşanma kararını kabul etmesini sağlamak için yapılan ikna etme büyüsü yöntemidir.
Eşlerden biri farklı nedenlerle eşinden ayrılma kararı almış ve bu kararını eşiyle paylaşmış olmasına rağmen diğer eşin bu karara itiraz etmesi, kabul etmemesi ya da tehdit ederek şiddet uygulaması halinde sorunsuz bir şekilde eşin boşanma kararını kabullenmesi amacıyla yapılır.
Boşanma kararı da aynı evlilik kararı gibi eşlerin ortak kararıyla gerçekleşir. Bu kararın dini açıdan bir mahsuru yoktur. Ancak; bu kararın haklı ve kabul edilebilir sebeplere dayanmış olması gerekir. Elbette evlilik fedakarlık ve özveri isteyen bir kurumdur. Karşılıklı anlayış, sabır ve nezaket gerektirir. Bu çabalar tek taraflı olup eşlerden birine eziyet etme veya eşi yok sayma noktasına gelmişse, o takdirde bu beraberlik çekilmez hale gelir. Yaşanan bu rahatsızlığın eşle paylaşılması halinde eşiniz umursamaz bir tavırla her şeyi normal görüyor ve aynı şekilde davranmaya devam ediyorsa, içinden çıkılmaz hale gelir. Hatta bazen tartışmalar hakaret, şiddet, tehdit gibi sonuçlar doğurabilir.
Yaşadığınız bu sorunu ailenizle paylaşamıyor veya ailenizin de boşanma kararınıza şiddetle itiraz edeceğini düşünüyorsanız, tamamen yalnızlaşır ve çözümsüzlüğe doğru ilerlersiniz. İşte bu veya buna benzer durumlarda eşinizin boşanma kararınıza anlayış göstererek kabullenmesi ve sorunsuz bir şekilde kendi isteğiyle ayrılma kararı almasını sağlayan en etkili yöntem boşanma büyüsüdür.
BOŞANMA BÜYÜSÜ NASIL YAPILIR
Boşanma kararı kritik ve sorumluluğu olan bir karardır. Böyle bir karar alınırken detaylı düşünülmeli, boşanmanın tüm sonuçları değerlendirilmelidir. Boşanma kararı eşlerden biri tarafından verilmelidir. Eşlerin anne – babası, kardeşleri, akrabası veya sevgililerinin isteği ve kararıyla boşanma için büyü yapılmaz.
Boşanma büyüsü, boşanma kararını reddeden eşin itiraz nedenleri ve eşlerin içinde bulunduğu durum dikkate alınarak yapılır. Eşler genel anlamda, çevredeki kişilerin tepkileri ve gurur meselesi yaparak ayrılma kararına itiraz ederler. Bir diğer itiraz nedeni ise gerçekten sevdiğini ifade etmesidir.
Her ne sebeple olursa olsun boşanma büyüsü, ayrılma kararına itiraz eden eşin boşanma konusundaki endişeleri, tereddütleri ve korkularının kaldırılarak eşinin aldığı bu karara saygı duymasını ve boşanmayı kabul etmesi şeklinde sonuç verir. Boşanmayı kabul eden eş, konuyu sorun çıkarmadan ve anlayışla kabul edecek hale gelir. Boşanma büyüsü, boşanma kararının açıkça konuşulabileceği tartışmasız ve sakin bir ortam sağlanmasında etkilidir.
Boşanma büyüsü, eşlerin içinde bulunduğu duruma göre farklılık gösterdiği için sabit bir yapılış yönteminden bahsedilemez. Bu yöntemlerin yapılışı hakkındaki bilgileri de paylaşmak doğru değildir.
NASIL BOZULUR?
Eşlerin ayrılmalarını sağlayan en etkili manevi yöntem büyüdür. Büyü hangi amaçla yapılırsa kişileri o amaca doğru götürür. Bir çok zaman kişiler bu değişikliğin farkında olmazlar ve onlara göre her şey normal seyrinde devam etmektedir. Bir zamanlar birbirini severek ve isteyerek evlenen eşlerin arasında yaşanan tartışmalar, kavgalar ve kırıcı sözler anlamsız nedenlere dayanıyorsa, eşlerin ayrılması, soğuması ve boşanması için büyü yapılmış olma ihtimali dikkate alınmalıdır.
Boşanma Büyüsü Bozma, diğer büyülerde olduğu gibi büyü bozma yöntemleriyle yapılır. Büyülerin yapılış amacı ve ismi farklı olarak adlandırılsa bile büyülerin bozulma yöntemi sabittir. Her büyüde olduğu gibi bu büyü de Kur’an-ı Kerim Ayetleri ve duaların gücüyle etkisiz hale gelir ve bozulur.
Boşanma Büyüsü konusunda detaylı bilgi için lütfen iletişime geçiniz.
Comments (2)
Hocam,
Eşimle 2 yıldır ayrı yaşıyoruz, hayatında bir kadın var hatta imam nikahı da kıymışlar. Ben ayrılmak istiyorum beni tehdit ediyor. Ama ben kavgasız gürültüsüz ayrılmasını istiyorum. Zaten bitmiş evliliğimiz nolur bu konuda bana yardımcı olun..
Hocam, bende de benzer bir durum var. Konuyu söylemeye cesaret edemiyorum kendisi ayrılma kararı verir mi ?